Påmelding til gratis webinaret

"Avgift kroppen med urtemedisin"

Dette webinaret er åpent for alle, 
både medlemmer og ikke-medlemmer i Kostreform

Fride Aasen

Her noe av det du vil lære mer om på webinaret:

Hvordan styrke kroppens evne til avgiftning ved hjelp av urtemedisin
Avgiftningsorganene våre har en omfattende oppgave. I tillegg til å bryte ned og skille ut slaggstoffer fra eget stoffskifte, kan kroppen huse ugunstige bakterier med et stoffskifte som er giftig for oss mennesker. Dette kommer i tillegg til den store mengden miljøgifter som vi utsettes for i dagens moderne samfunn.
Kroppen kan få problemer med selvregulering hvis det hoper seg opp for mye toksiner. Avgiftning blir derfor et stadig viktigere element i helhetlige helsebehandlinger.
Kroppen har ingen container, men den har noen avgiftningsorganer, slik som hud, slimhinner, lever, nyrer og lunger, i tillegg til fordøyelsen. Gjennom dette må alt som kroppen ikke trenger, fjernes.
Hva skjer når kroppen ikke klarer å fjerne den mengden av toksiner som har kommet inn? Da må den lagre det. Det kan kroppen lagre i bindevev og ledd hvor det legger grunnlaget for de fleste kroniske sykdommer, betennelser og smerter.
I dette webinaret skal vi se litt på hvilke stoffer som belaster kroppen, og hva vi selv kan gjøre for å minske mengden av dette. I tillegg skal vi gå gjennom en del kosttilskudd og urter som hjelper kroppen å skille ut slaggstoffer slik at de ikke forårsaker kroniske sykdommer.

Webinaret holdes av Fride som er tilknyttet Tunsberg medisinske skole siden 2009, med ansvar for de naturmedisinske fagene på skolen. 

Fride er utdannet Biopat fra Danmark og har jobbet som naturterapeut siden 1988. Hun er engasjert i flere naturmedisinske organisasjoner, og har vært redaktør av bladet "Naturmedisin og helse". Hun har skrevet flere bøker om naturmedisin, blant annet "Mennesker og mikrober" og "Naturmedisinsk filosofi".

Som mange andre, ble hun tidlige fasinert av at det fantes reelle alternativer til den moderne medisinen, alternativer som så ut til å ha utmerket effekt på mange kroniske og akutte sykdommer.


Tidspunkt: 7. februar kl. 18.00

"Avgift kroppen med urtemedisin"

Gratis webinar 7. februar 2024 - kl. 18.00  

Close