Årets største begivenhet for deg som er opptatt av kreft

Møt noen av verdens fremste autoriteter innen kreft-forskning
og hør dem fortelle om paradigmeskiftet som skjer nå

Professor Thomas N. Seyfried

«Årsakene til kreft er ikke lenger et mysterium», sier professor Thomas N. Seyfried ved det prestisjetunge universitetet Boston College. 

«Og det beste er at vi nå ser helt nye måter å behandle og forebygge kreft på, som er giftfrie og uten skadelige bivirkninger. Vi snakker om et fundamentalt paradigmeskifte i kreftforståelse!»

Professor Dr. Thomas Rau

Prof. Dr. Thomas Rau regnes som verdens fremste lege innen biologisk medisin.

I dag er Dr.Rau leder for det nye BioMedCenter i Sonnenburg, Sveits, en spesialklinikk for  persontilpasset holistisk kreftbehandling. "Pasienter som kommer til oss er ofte de som har prøvd "alt", sier han.   

Maria Borelius

Maria Borelius er en prisbelønnet vitenskapsjournalist og forfatter som har oppnådd enorm suksess med boka Helserevolusjonen. Boka er solgt i en rekke land og ble i 2018 nominert til Publishingpriset for beste fagbok. 

I 2018 vant Borelius «Stora ToppHälsopriset og ble utnevnt til «Årets helsehelt» av 1.6 millionerklubben, som et nettverk som fremmer forskning på kvinnehelse.

Tid: 18. september 2021 - 10.00 - 17.00
Sted: Sandvika, Thon hotel Oslofjord

«Kreft som en metabolsk sykdom» – et fundamentalt paradigmeskifte
i forståelse av kreft og sykdommens bakenforliggende årsaker.

Professor Thomas N. Seyfried

Støttet av evidens fra mer enn 1000 vitenskapelige og kliniske studier, er det med overbevisende tyngde denne uttalelsen kommer fra en av frontfigurene innen denne nye forskningen. I sin banebrytende bok Cancer as a Metabolic Disease, har Seyfried relansert teorien om at kreft er en metabolske sykdom, og ikke en genetisk sykdom, slik det rådende dogmet sier. Den metabolske teorien ble fremmet allerede i 1924 av den tyske Nobelprisvinneren Dr. Otto Warburg, en kjent vitenskapsmann i kretsen rundt Albert Einstein. Den rådende genetiske teorien kom med oppdagelsen av DNA molekylet på 1950 tallet og skjøv Warburgs teori til side, men har aldri vært mulig å verifisere. Nå viser den nye forskningen at de genetiske endringene vi finner i kreftceller er en sekundæreffekt og ikke en årsak. Kjernen til kreft ligger i mitokondriene, cellens små kraftstasjoner. Når disse svekkes tilstrekkelig av miljømessige belastninger i celleplasma, endres cellens metabolisme og genetiske struktur. Denne nye forståelsen sier Warburg hadde rett, og bringer med seg helt nye metoder til forebygging av kreft og til å reversere sykdommen når den først har oppstått.

Dette foredraget er høyaktuelt, – ikke bare for helsepersonell og et publikum som er opptatt av folkehelse og kreft, men også for kreftforskere og klinikere. Prof. Seyfried vil gi konferanse-deltagerne en ny, mer lovende vei til å forstå årsakene til kreft og ikke minst presentere nye, mer effektive strategier for behandling og forebygge sykdommen.

Prof. Thomas N. Seyfried har undervist og ledet forskning innen nevrogenetikk, nevrokjemi og kreft i mer enn tjuefem år på Yale University og Boston Collage. Han har publisert mer enn 150 vitenskapelige artikler og bokkapitler og sitter i styret for publikasjoner som Nutrition & Metabolism, Journal of Lipid Research, Neurochemical Research og ASN Neuro.

Vi er svært heldige som får denne internasjonale størrelsen til konferansen. Prof. Seyfried er en modig og banebrytende vitenskapsmann i tillegg til en dyktig og levende foredragsholder. Han har oppnådd en posisjon som plasserer ham høyt i historien om å løse kreftgåten

Professor Dr. Thomas Rau

Han begynte som spesialist i indremedisin og revmatologi, men har de siste 25 år utviklet Paracelsus klinikken i Sveits til å bli en av de mest suksessfulle klinikker for holistisk/biologisk medisin i Europa. "Våre mangeårige studier av kroppens reguleringssystemer har gitt vellykkede behandlingsprotokoller for kreft og andre kroniske sykdommer hvor fokus er på årsak fremfor symptom", forteller Rau. Hans team har behandlet over 30 000 pasienter fra 80 land.

Hans foredrag har tittelenCancer and silent intestinal inflammation” – the dietary approach to cancer and Dr.Rau’s multi-module approach of Biological Medicine Cancer Treatment

Maria Borelius

Helserevolusjonen: – Veien til en antiinflamatorisk livsstil
Inflammasjon – stille kronisk betennelse – virker å ligge bak mange av våre vanligste folkesykdommer; overvekt, diabetes, hjerte- karsykdommer, kreft og psykiske plager.

Maria Borelius er en prisbelønnet vitenskapsjournalist og forfatter som har oppnådd enorm suksess med boka Helserevolusjonen. Boka er solgt i en rekke land og ble i 2018 nominert til Publishingpriset for beste. fagbok. I 2018 vant Borelius «Stora ToppHälsopriset og ble utnevnt til «Årets helsehelt» av 1.6 millionerklubben, som et nettverk som fremmer forskning på kvinnehelse.

I 2020 kom Maria med en ny bok. I Bliss fortsetter Maria Borelius der bestselgeren Helserevolusjonen stoppet. Hun deler de beste tipsene for å lykkes med en antiinflammatorisk livsstil: hverdagsoppskrifter, treningsprogram, matplaner, handlelister og humoristisk hverdagsfilosofi.

Hun ser veldig frem til å besøke denne konferansen og satser alt på at den kan gjennomførs som planlagt.

Pharma Nord har i nærmere 40 år vært en av Europas ledende produsenter av kosttilskudd, plantebaserte legemidler og legemidler. Med 25 datterselskaper og 20 samarbeidspartnere rundt om i verden er Pharma Nords produkter kjent i Europa, USA, Midtøsten og Asia.

Selskapet utvikler, produserer og markedsfører forskningsbaserte produkter med fokus på biotilgjengelighet, kvalitet, sikkerhet og dokumentasjon.
Pharma Nord har hovedkontor og produksjonsanlegg i Danmark og alle produkter produseres her under farmasøytisk kontroll. Dette betyr at kosttilskuddene blir kontrollert og kvalitetssikret fra råvare til ferdig produkt. Dette gjør at du er garantert trygge og virksomme produkter med samme ensartede kvalitet og innhold i hver tablett eller kapsel.
Pharma Nord utvikler produkter med optimal biotilgjengelighet. Dette er en fordel for deg som forbruker og også en av grunnene til at Pharma Nords produkter blir brukt i forskning verden over. Til nå har Pharma Nords produkter blitt brukt i over 400 publiserte vitenskapelige studier. Studiene bekrefter både opptak, sikkerhet og effekt.

© Kostreform. Alle rettigheter reservert