IKKE kast rekeskallet!

Den umiskjennelige stanken av rekeskall fra søppeldunken er ikke god. Så derfor skal du ikke slenge rekeskallet i søpla, men putte det i en pose og deretter i fryseren. Får du plutselig lyst på en superduperdeilig suppe, har du den beste basisen som finnes!

Les mer...

Overgang eller undergang?

Noe skal være uprøvd her i livet. For min del håper jeg det blir overgangsalderen, eller undergangsalderen som jeg kaller den. Jeg har egentlig bestemt meg for å hoppe elegant over hele denne fasen. Kan jeg slippe unna denne fasen med hjelp av kostholdet? Det satser jeg faktisk på!

Les mer...

Du er nok bare deppa!

− Ni år av livet mitt er delvis bortkastet takket være leger som ikke gadd å undersøke grundig hva som lå bak den ulidelige trettheten min. Deres konklusjoner varierte mellom at jeg var «deppa», utbrent eller muligens hadde ME, forteller Mats (34). Han er en av mange menn som er rammet av «kvinnesykdommen» hypotyreose − lavt stoffskifte.

Les mer...

Restekjærlighet og tryllemat

Jeg skammer meg noen ganger over den overfloden vi lever i. Vi handler mat i store mengder, og ifølge de som måler slikt, kaster vi en fjerdedel av den. Den statistikken vil jeg ikke bli en del av! Så, istedenfor å kaste, lager jeg jeg "restekjærlighet og tryllemat" !

Les mer...

Lise – the mozzarella-maker!

På en liten gård i Vuku i Verdal spankulerer ei lita tjukk ku med navn Lise og hennes 13 medsøstre på rene, friske og grønne marker. Rett som det er, setter den lille tjukke kua seg på rumpa ute på beitet og myser ut i lufta. Kua Lise og søstrene i Verda`rn er ikke som andre kuer. De produserer nemlig økologisk melk til heilnorsk mozzarellaost!

Les mer...

Webinar: -Slik gikk jeg ned 60 kilo

Badesesongen er så vidt i gang og kanskje ønsker du å gå ned noen kilo? Bli med på webinar med slankeeksperten Geir Torgersen. Han deler sine beste tips for å gå ned i vekt uten ubehag og uten å måtte trenge store mengder viljestyrke. For to år siden nådde han sitt mål og hadde gått ned 60 kilo og har holdt vekten siden. Det er anledning til stille spørsmål som besvares i løpet av webinaret. Webinaret er åpent for både medlemmer og ikke-medlemmer.

Les mer...

Nammi! Nyt en kaffelsino!

Noen ganger blir jeg akutt «fysen» på en kopp med noe godt å drikke. Noe søtt, hot, varmt, friskt – eller bare godt. Da skal det jeg drikker – som maten – være godt både for ganen og smaksløkene, men også for alle cellene mine.

Les mer...