Fagsememinar om kreft

Viktig informasjon!
Endret program grunnet stengte grenser!

Myndighetenes vedvarende smittverntiltak tillater dessverre ikke våre foredragsholdere Thomas Seyfried, Thomas Rau og Maria Borelius å slippe inn til konferansen uten lang karantene, - en situasjonen vi lenge hadde håpet ville være over i september. Vi må derfor bare beklage dypt. 

Et eget fagseminar om kreft med disse vil bli arrangert når restriksjonene endres, noe vi håper kan skje en gang til neste år. 

Vi inviterer deg til Nordisk Ernæringskonferanse

Høstens konferanse er fremdeles like viktig og temaet brennaktuelt, så vi har i stedet gleden av å presentere et nytt spennende program.

Fagseminaret du meldte deg på skulle vare en halv dag, nå tilbyr vi deg isteden en heldagskonferanse med lunsjbuffe inkludert i prisen.

Du får konferansebilletten for det du allerde har betalt og du skal dermed har tilbakebetalt kr 400,-

Du må bekrefte lenger ned på siden om du ønsker å delta på konferansen eller få innbetalt beløp refundert, samt oppgi ditt kontonummer for tilbakebetaling.

Hovedtema

Kreft –  uflaks eller dårlig cellemiljø? 

Hvilke tiltak kan du selv gjøre for å møte kreft eller unngå å bli rammet? 

På konferansen vil du få vite mer om:

-Ny forskning som gir ny innsikt i hva som egentlig skaper kreftceller.

-Hvordan de fleste kroniske sykdommer kan være kroppens svar på underliggende toksiske tilstander på cellenivå.  

-Hvordan kroppens selvregulerende systemer påvirkes av kosthold, levesett, miljøgifter, stråling, stress og traumer, m.m. 

-Hvordan tarm og mikrobiom henger nært sammen med metabolsk inflammasjon (betennelse) og immunsvikt.

-Hvorfor det er behov for et medisinsk paradigme-skifte i synet på kreft og kroniske sykdommer.

-Hvordan nye helhetlige behandlingsmetoder kan kombineres med tradisjonell medisin. 

-Hvorfor det er behov for å utdanne flere innen biologisk medisin (biopater), og hvordan komplementær medisin kan reguleres.

-Hvordan du selv kan redusere sjansen for kreft og kronisk sykdom, eller øke muligheten for bedre tilfriskning med mindre skader hvis du er syk.

 

Du møter også flere sterke historier om hvordan komplementære behandlinger har bidratt til friskmelding fra «uhelbredelig» kronisk sykdom. 

Velkommen til en unik konferanse som vil gi deg ny kunnskap og innsikt i en sykdom som rammer alt for mange. 

Alle får Goodie-bag med relevante kvalitetsvarer fra våre utstillere
15 stands med utstillere fra relevante bransjer
Bokstand med bøker skreddersydd til temaet for konferansen
Rikholding lunsjbuffet inkludert med alle billetter
Koronatilpasset avstand mellom setene
Møt likesinnede til hyggelige samtaler og erfaringsutveksling

Lunsjbuffé er nå inkludert for alle deltakere.

Tid og sted

Tid: Lørdag 18. september, 09:30 - 17:30

Nytt sted: Thon Hotel Oslo Airport på Gardermoen . Opprinnelig sted Thon Hotel Sandvika blir stengt i høst grunnet oppussing.
https://www.thonhotels.no/hoteller/norge/gardermoen/thon-hotel-oslo-airport/

Hotellet ligger lett tilgjengelig for bil, buss og tog. Med bil tar man av avkjørselen etter Gardermoen, når du kommer fra Oslo.
Det er rikelig med parkeringsplasser. Shuttel-buss S22 går fra Gardermoen hvert 15. minutt for de som kommer med tog eller fly. 

Foredragene

Krister Jonsson, heilpraktiker/naturläkare

Foredrag: "Livets oppkomst og kreft i et immunologisk perspektiv"
Hva er det som bygger liv og hvorfor oppfører kroppens celler seg slik de gjør?
Hvorfor blir noen celler kreftceller, og hvordan kan komplementær medisin være avgjørende i kreftsammenheng?
Foredraget vil også inneholde en "live" demonstrasjon av mikroskopiering av levende blod.

Om Krister
En av Sveriges ledende naturleger og forelesere med spesialitet på tarm og immunsystem. Han har en imponerende fagkompetanse innen biologisk immunterapi, blodanalyse, kiropraktikk, akupunktur, soneterapi, isopati og hypnose.

Krister deler sine erfaringer fra sin praksis helt fra 1974. Han har bakgrunn fra European College of Natural Medisin og en rekke videreutdanninger med de beste lærekrefter i Europa innen ulike grener av biologisk medisin.

Krister driver JIBA AB (jiba.se) og er representant for tyske Sanum Kehlbeck, verdens største produsent av isopatiske og homeopatiske preparater.

Fride Aasen, biopat og leder av biopatutdanningen

Foredrag: "Kroppens selvregulerende systemer og hva som gjør moderne mennesker kronisk syke"
Hva skjer når cellenes selvregulasjon brister?
Hva skjer når mekansimene som regulerer blodets PH brister, eller noen av de tusener av andre selvregulerende systemer forstyrres?
Hvorfor og hvordan skjer dette og hva kan bringe det tilbake i balanse? 

Om Fride
Fride er tilknytet Tunsberg medisinske skole, med ansvar for de naturmedisinske fagene på skolen. Fride er utdannet Biopat fra Danmark og har jobbet som naturterapeut siden 1988. Hun er engasjert i flere naturmedisinske organisasjoner, og har vært redaktør av bladet "Naturmedisin og helse". Hun har skrevet flere bøker om naturmedisin, blant annet "Mennesker og mikrober" og "Naturmedisinsk filosofi". 

Som mange andre, ble hun tidlige fasinert av at det fantes reelle alternativer til den moderne medisinen, alternativer som så ut til å ha utmerket effekt på mange kroniske og akutte sykdommer. 

Anders Krokfoss, Funksjonell Medisinsk Institutt

Foredrag: "Antiinflammatorisk livsstil og helhetlig tilnærming i helsevesenet"
Kommer et skifte snart?
Hvordan ønsker vi oss fremtidens helsevesen?

Om Anders
 Daglig leder og co-founder av Funksjonellmedisinsk Institutt AS

  • Co-founder og daglig leder i den nye internasjonale storsatsningen Full Potential AS, som lanseres 1 november - en digital helseforbedringsplattform.
  • Har gjennom mange år ledet og tett fulgt tusenvis av mennesker på sin vei mot et bedre og friskere liv.
  • Hadde forøvrig også den alvorlige «kroniske» autoimmune sykdommen Ulcerøs Kolitt i et halvt års tid for 13 år siden.

Anders har med årene bygget seg opp en dyp medisinfaglig kompetanse og har et sterkt engasjement for funksjonellmedisin, forskning og ikke minst persontilpasset medisin.

Anders er også kursholder og forfatter av over 1000 forskningsbaserte- og andre helserelaterte artikler. 

Terje Toftenes, Filmskaper og forfatter

Foredrag: "Kreft skyldes ikke bare uflaks eller genetisk predisposisjon, det starter med dårlig cellemiljø"
Om den nye forståelsen av kreft som en metabolsk sykdom. Om mitokondrier og hva ny forskning viser at trigger kreftutvikling. Hvordan komplementær behandling kan bidra til bedre tilfriskning. 

Foredraget vil også presentere videosekvenser med forskerne Prof. Thomas Seyfried og Dr.Thomas Rau.

Om Terje
Terje hadde et langt og hektisk liv i media bak seg da han fikk kreftdiagnosen "uhelbredelig lymfekreft" i 2016. Dårlig prognose med overlevelse 2-4 år. I dag, fem år etter, kan han fortelle hvordan det gikk. Å finne den bakenforliggende årsaken til at kroppen hadde utviklet kreften ble nærmest en besettelse. Møtet med forskere som hadde nye, banebrytende syn på kreftens årsaker resulterte i dokumentarfilmen "Fri fra kreft" i 2019, og senere boken med samme navn. Her forteller han om hvordan kombinasjonen av naturmedisin og strålebehandling gjorde ham kreftfri på 8 måneder, og hvordan kreft er en metabolsk sykdom og ikke bare "uflaks" eller genetisk predisposisjon, slik de fleste pasienter på norske kreftsykehus får beskjed om.

Torstein Pedersen - Killcancer

Foredrag:  Hvordan bli en Cancerkiller?
Kritisk kunnskap, strategi og verktøy for å mobilisere egne krefter etter at man har fått en kreftdiagnose. Bør man ta imot konvensjonell behandling eller ikke?
Hva kan og bør man uansett gjøre selv?
Et paradigmeskifte er på gang med hensyn til hva kreft er og hvordan den oppstår. Denne nye og lovende forståelsen gir pasienten selv en rekke muligheter til å drive tilbake sykdommen. Bli en Cancer-killer. 

Om Torstein  
I en alder av 53 år har han overlevd to alvorlige kreftdiagnoser. Første gang i testikkelkreft i 2000 hvor han valgte å ta i mot standardbehandling. Behandlingen fjernet kreften, men førte til en ny kreft som ble diagnostisert i begynnelsen av 2015. Denne gangen ukurerbar beinmargskreft i følge legene. Da valgte han å avstå fra standardbehandling med cellegift og beinmargstransplantasjon og heller ta egne grep.

Kreftoverlevere


Kreft-overlevere
forteller
sine historier

Vi møter også flere sterke historier om hvordan komplementære behandlinger har bidratt til friskmelding fra «uhelbredelig» kronisk sykdom.

Du MÅ nå fortelle oss
om du vil delta på konferansen eller ikke

Klikk på den knappen som er riktig i forhold til hva du velger å gjøre

Har du spørsmål kontakt Geir Torgersen på gt@kostreform.no eller mobil 40061569.

Pharma Nord har i nærmere 40 år vært en av Europas ledende produsenter av kosttilskudd, plantebaserte legemidler og legemidler. Med 25 datterselskaper og 20 samarbeidspartnere rundt om i verden er Pharma Nords produkter kjent i Europa, USA, Midtøsten og Asia.

Selskapet utvikler, produserer og markedsfører forskningsbaserte produkter med fokus på biotilgjengelighet, kvalitet, sikkerhet og dokumentasjon.
Pharma Nord har hovedkontor og produksjonsanlegg i Danmark og alle produkter produseres her under farmasøytisk kontroll. Dette betyr at kosttilskuddene blir kontrollert og kvalitetssikret fra råvare til ferdig produkt. Dette gjør at du er garantert trygge og virksomme produkter med samme ensartede kvalitet og innhold i hver tablett eller kapsel.
Pharma Nord utvikler produkter med optimal biotilgjengelighet. Dette er en fordel for deg som forbruker og også en av grunnene til at Pharma Nords produkter blir brukt i forskning verden over. Til nå har Pharma Nords produkter blitt brukt i over 400 publiserte vitenskapelige studier. Studiene bekrefter både opptak, sikkerhet og effekt.

© Kostreform. Alle rettigheter reservert

Gi oss dine detaljer,
så får du bekreftelse på epost

Close

Skriv inn dine detaljer,
så får du bekreftelse på epost.

Close

Fyll i dine detaljer,
så får du bekreftelse på epost

Close