Ambassadør ordningen – invitasjon

Brenner du for våre temaer og ønsker å spre kunnskap og inspirasjon? Da ønsker vi deg som en av våre Ambassadører! Du trenger ikke være fagperson, vi gir deg all nødvendig kunnskap og støtte.

Continue Reading

Kolesterol er ikke hva du tror!

Du har garantert aldri målt ditt egentlige kolesterolnivå, fordi det ikke er kolesterol vi måler når vi tar en blodprøve for å sjekke tilstanden på fettstoffer i blodet.

Continue Reading

Cheasy bread

Det gikk en stund før jeg fikk med meg at det fantes sikre og gode oppskrifter på lavkarbobrød! Innrømmer at jeg ble glad da, sier Angelica Kiwikoski, som etter hvert begynte å lage egne «resepter»! I dag deler hun et selvkomponert brød med Kostrefoms lesere.

Continue Reading

Halverte seg selv på tre år!

Siri Flyum (35) fra Verdal begynte å bli lubben i 8 årsalderen. Bak ryggen hennes ble det tisket, hvisket og pekt. Siri skjønte ikke så mye. Hun spiste jo vanlig mat. Ikke mer enn normalt heller. -Jeg spiste feil mat for kroppen min. Der lå hele problemet, sier Siri til Kostreform Da hun la om kosten til lavkarbo,halverte hun seg selv i løpet av tre år.

Continue Reading

FRI FRA KREFT – nytt blikk på kreftens årsaker

Hvorfor går vi ikke etter årsaken, nå som vi vet mye mer om den? Moderne medisin som anvendes på kroniske sykdommer er fremdeles primært symptomrettet. Å dempe eller slå ned sykdommen er tilbudet vi gjerne får. Men sjelden gir det full, varig tilfriskning.

Continue Reading

What? Spiser du te?

Ja, jeg spiser te, særlig på høsten. Når regnet nesten kommer gjennom hustaket og vinden uler som en ulv rundt husveggene, da lager jeg meg en kopp med spise-te!

Continue Reading