Allergi eller Korona?

Kløende øyne, krisling i halsen og «dett dese» er vanlig for allergikere, men det er ikke særlig stas å få en nysekule i butikk-køen og kjenne stikkende blikk fra mistenksomme øvrige kunder. Da er det godt å vite at du kan få kjøpt en button som tydelig forteller at du «bare» er allergisk!

Les mer...

Magesyre – for mye eller for lite ?

Halsbrann, hikking, raping og følelsen av å "hilse på maten" lenge etter at du har spist, tar vi gjerne som et tegn på for mye magesyre. Men, det er helt motsatt. Du har for lite!

Les mer...

Pizza

Om den er rund eller laget i langpanne på ekte 80-tallsvis, er pizza super kosemat for hele familien! Hva smaker bedre enn en real cheesy pepperronipizza?

Les mer...

Hvorfor D?

Solen assosieres like sterkt opp mot D-vitamin som appelsiner assosieres opp mot C-vitamin. Men, hvor mye sol trenger du for å få nok D-vitamin? Hva vet du om vitaminet som kan vise seg å ha flere helsefordeler enn vi hittil har trodd?

Les mer...

Hamburgerbrød

En saftig hamburger fortjener et lavkarbo hamburgerbrød fra Sofie Hexebergs siste bok "FRISKERE OG LETTERE med lavkarbo

Les mer...

Fri fra kreft – Ny bok

Terje Toftenes fikk vite at han hadde 2-4 år igjen å leve med sin uhelbredelige kreft. I dag, 5 år senere er han frisk. Nå deler han sine erfaringer og den nyeste forskningen i sin rykende ferske bok "Fri fra kreft".

Les mer...

Valnøttbrød

Smakfullt lavkarbobrød fra Sofie Hexebergs siste bok "FRISKERE OG LETTERE med lavkarbo".

Les mer...