Nytt og bærekraftig samarbeid!


Våren er tiden da vi gjerne setter frø i jorden og gleder oss over at spiren kommer ut og strekker seg mot lyset for å vokse seg stor og sterk.

For en måned siden, sådde Kostreform og Nye Mat og Helse et frø i samme drivhus. Tanken var å se om vi kunne få noe til å vokse sammen, bli bærekraftig og levedyktig.  Vi hadde trua, for å si det slik

Kjære leser, «frøet» vi sådde, har begynt å spire.  Det du ser på nettsiden her nå, er stiklinger som etter hvert vil vise fram et mangfold som vi mener vil bli både spiselig og leselig!


             Det er mange veier til god helse.  Lavkarbo er etter vårt syn den viktigste farbare vei, men vi skal ikke glemme at det finnes flere gode innfallsvinkler til god helse – fysisk så vel som psykisk. Det henger sammen. For hva skal du med en strømlinjeformet kropp om du er kjempedeprimert eller bare har dårlige tanker om deg selv?  Er du nedfor og kei, kan det være vanskelig å komme i gang, ta grep. Og er du langt nede, vil ofte kroppen forfalle.  God helse må altså jobbes med fra «topp og bunn» og på ulike måter, og vi må ikke glemme at vi er ulikt biologisk skrudd sammen.

             Nye Mat og Helse har vært et friskt pust og har hatt mange av de samme intensjonene som Kostreform. Når nøkkelpersonene bak Nye Mat og Helse nå begynner å jobbe i Kostreform vil vi levere et større mangfold med ulike typer artikler skrevet av dyktige frilansere og samarbeidspartnere. Du har mange gode artikler og temaer å glede deg til framover!   Kanskje ikke helt det du er vant til, men når du tenker på frøet som kommer ut av en pose med «assortert utvalg», vil det som nå vokser seg opp og fram på denne nettsiden også bli variert og assortert!

Utgangspunktet er å motivere, inspirere og belyse tematikk om mat, helse, livsstil, behandling, forandring, samt å vise hvordan forebygge, reparere og reversere helseutfordringer fysisk og psykisk.

Kostreform med mat og helse viser deg mulighetene. Du velger !

Her kan du lese mer om alle de som utgjør vår redaksjon.Beste hilsen
Berit Kvifte
Redaktør   
  

Eva Badendyck
Layout og markedsansvarlig 
        

© Kostreform. Alle rettigheter reservert