Podcast: Ulydige Vigdis

Podcast :  Marianne Strand Foto: Pixabay.com

Bli nærmere kjent med Vigdis Benno Hjelmås, eller Ulydige Vigdis som hun liker å kalle seg. Vigdis er ei dame med stort mot og hun tør å si akkurat hva hun mener. Hun har hatt diabetes 1 fra hun var barn og flere ganger vært svært alvorlig syk.  "Hadde jeg hørt på myndighetenes kostholdsråd, hadde jeg vært død for lenge siden", sier Vigdis. De trodde ikke jeg ville fylle 40 år, og jeg måtte ikke tenke på å få barn. 


Hun er 60 år,  har to barn og to barnebarn. Og hun er ei dame med stort pågangsmot.

Vigdis bor på Gjøvik og tilbyr ulike foredrag, f.eks "mat som medisin" , sunt kosthold, næring for kropp og sjel, og tankens kraft - et gladere liv med positive tanker.

Vigdis har vært uføretrygdet i flere år, men er utdannet  ernærings-og livstilsveileder. Hun er en etterspurt foredragsholder og arrangerer også tema/helseturer.

Vigdis har hjulpet mange og erfart at mennesker med kroniske plager og sykdommer kan leve bedre med sine plager etter livsstilsendring og ny kompetanse.

Ofte kan det være små forandringer som skal til for å få en bedre hverdag og helse. Magevondt, hodepine, allergier, betennelser mm. skyldes som regel feil kosthold.

Tanker, følelser og kroppsreaksjoner henger sammen. Livet setter seg i kroppen på godt og vondt. 

Vigdis kan kontaktes på:   vigdis@hjelmas.com

© Kostreform. Alle rettigheter reservert