Er du hekta på sukker og raske karbohydrater som brød, pasta, ris, potetgull eller pizza? Føler du at du bare MÅ ha det, selv om du vet du ikke bør?  

Har du noen gang gjemt unna godteri til eget bruk? Eller sørget for å slette alle spor av sjokoladepapir og annen emballasje så ingen skal se hvor mye du har spist, for så å skamme deg i etterkant?

Du har kanskje til og med gang på gang forsøkt å slutte å lange i deg søtsaker og annet snop på denne måten, men bare ikke fått det til? I tillegg har du kanskje begynt å bekymre deg for helsa di?

Hvis du ikke lenger vil at sukkeret skal få styre livet ditt på denne måten, men vil få tilbake kontrollen over søtsuget, må du bli med på dette foredraget med Bente Josefsen fra Frisk uten sukker AS.

Bente har selv vært virkelig hekta på sukker. Hun var fortvilet, deprimert og hadde en helse og vekt hun ikke var fornøyd med. Vendepunktet kom da hun forstod at hun har en sukkeravhengighet og fikk lære de riktige verktøyene for å komme ut av avhengigheten. I dag er hun frisk, sunn og sterk – og har en helt annen livskvalitet.

I foredraget Sukker – bare MÅ ha det! gir hun deg ny forståelse av hvordan sukker virker på din kropp og hjerne. Går det virkelig an å bli avhengig av dette hvite pulveret?

Du får høre om blant annet:

  • Hvorfor hjernen din blir hekta på sukker og det ikke bare er å «ta seg i sammen» og slutte hvis man virkelig vil.
  • Når er du avhengig? Vanlige «symptomer» og mønstre Bentes 3 steg for å slutte å overspise sukker og andre raske karbohydrater.
  • Tips til 2 kosttilskudd som effektivt demper søtsug (og ingen av dem er krom).

Dessuten:

  • Test deg selv: Alle som vil – får ta testen som indikerer om du «kun» har et søtsug eller om du faktisk kan være avhengig av sukker.

Mer info og påmelding her.