For første gang inviteres du til medlemsmøte på Haugalandet. Kveldens tema er Inflammasjon som en underliggende årsak til en rekke helseplager og at inflammasjon er en trussel mot god helse.

Mange kroniske lidelser starten med en inflammasjon som utvikler seg til en rekke sykdommer, ikke minst autoimmune lidelser. Erfaring og forskning viser at det er mulig å «spise seg frisk» ved å legge om kostholdet og fjerne matvarer som øker inflammasjon/lavgradig betennelse i kroppen.

Stedet er «Himsligt», Søre Ferkingstadveg 167, 4274 Stol på Karmøy. Parkering ved moloen 100 meter fra sjøhuset, inngang til lokalet fra kaisiden.  

Tidspunkt er onsdag 1. Juni kl. 1900-2100

Foredragsholdere:

Anne-Karin Norenes er utdannet Muskel/Kraniosakralterapeut og Kostholdveiler.
Hun har selv erfart at det er mulig å spise seg frisk fra en rekke allergier, intoleranser og andre helseplager. Egne erfaringer førte til at hun har utdannet seg i voksen alder til terapeut og kostholdveileder og ønsker nå å dele noe av sin kunnskap med dere.

Anne-Karin har vært medlem i Kostreform i flere år og er vår lokale ambassadør.

Karl Sigurd Tønnessen har lagt om sitt kosthold til lavkarbo og skal fortelle sin historie mot bedre helse og hvilke markører som viste forbedringer undervegs.  

Alle er hjertelig velkommen, også ikke-medlemmer 😊

Billettpris: Gratis inngang

Bindende påmelding til:
Anne-Karin Norenes, mobil 97950484                   
Karl Sigurd Tønnessen, mobil 95417838