Nordisk Ernæringskonferanse ble arrangert sist lørdag og det ble den beste konferanse Kostreform har arrangert noen gang.

Etter flere utsettelser var det med stor glede at vår leder Gunn-Karin Sakariassen kunne ønske velkommen til et tettpakket program med både internasjonale og nasjonale eksperter.

Med stå hånd ledet konferansier Terje Toftenes oss gjennom spennende forelesninger med kunnskapsrike og inspirerende foredragsholdere.

Vi satte ny deltakerrekord med over 400 deltakere. I pausene minglet deltakerne på alle standene som hadde utstillere med alt fra kosttilskudd, via bøker, til ulike helsekonsultasjoner.

Kombinasjonen av gode foredragsholdere og publikum som fikk infridd sine forventninger skapte en utrolig god stemning som holdt seg hele dagen. Tilbakemeldingene til alle de frivillige fra Kostreform var udelt positiv og selv foredragsholdere som er vant til å snakke på store kongresser, skrøt veldig av arrangementet og det entusiastiske publikumet.

Dr. Anna K. Ljøgodt – Årsaker til at allergi og overfølsomhet er sterkt økende

Jarmo Hörkkö – Lavgradig inflammasjon påvirker helsen– hva kan vi gjøre?
Dag Tveiten, Lab 1 – Kan opioide peptider fra gluten og melk forklare Tarm-Hjerne sammenheng?
Dr. Thomas Rau – Cancer and the microbiome – the impact of Silent Inflammation 
Dr. Alessio Fasano – Microbiome and Chronic Inflammatory Diseases: New Opportunities for Personalized Medicine and Primary Prevention
Tove Traheim – Enkle grep for en bedre mikrobiota

Dr. Thomas Seyfried – Cancer as a Mitochondrial Metabolic Disease 

En stor takk til foredragsholderne som ga oss nye innsikter, til publikum som entusiastisk heiet frem foredragsholderne, til de frivillige fra Kostreform som var limet som fikk konferansen til å gli knirkefritt og til utstillerne som hadde interessante tilbud til publikum,