Vi samler alle artikler og videoer på kostreform.no og har allerede mye stoff du ikke fant på kostnytt.no.

For mange har det vært forvirrende at Kostreform har publisert innhold for medlemmene på kostnytt.no. Vi har derfor samlet alt her på kostreform.no.

Mye nytt
Du vil se at det ligger mye innhold som ikke var på kostnytt.no. Du finner massevis av opptak fra interessante foredrag om ulike kostholdsrelaterte temaer.
Du kan kose deg med mange oppskrifter på alt fra frokoster til lunsjer og middager som er lett å lage.
Er du interessert i å delta på ulike foredrag og andre arrangementer finner du en oversikt over det under Arrangementer.
På siden Om oss er det oppdatert oversikt over hvem som sitter i Landsstyret.

Nytt gratis kurs for medlemmene – Karbokutt-Introkurs til lavere vekt
Det er mange av våre medlemmer som ønsker å redusere vekten. Vi har laget landets råeste vektnedgangskurs og gitt det navnet Karbokutt-Introkurs til lavere vekt.
Kurset er gratis for deg som medlem og du kan når som helst melde deg på kurset på denne siden.
Gjennom 21 dager får du en daglig video med informerende og inspirerende innhold. I tillegg får du komplett kostplan med handlelister og oppskrifter til alle måltider gjennom 21 dager.
Så om du ønsker å komme inn i selskapskjolen eller dressen til jul så meld deg på med en gang.

Nytt passord
Alle passord var kryptert i den gamle løsningen for pålogging på kostnytt.no Dermed kan vi ikke flytte over passordet. Passordene er også kryptert i den nye løsningen, for din sikkerhet, og du har i dag mottatt en epost med nytt passord. Brukernavnet er fortsatt det samme. Du kan når som helst be om nytt passord på denne siden.