• Nå med webinarer «Spør Helseeksperten»
• «Min favorittoppskrift» blir fast innslag på Kostnytt
• Penger å spare ved medlemsfordeler

Webinarer og matspalte:

Det blir stadig mer nyttig å være medlem av Kostreform. Innholdet på Kostnytt vokser og blir mer relevant for deg som vil ha gode råd og inspirasjon til å optimalisere helsen din.

I disse dager starter Kostreform opp med webinarer som heter «Spør helseeksperten». Først ut er lege Sofie Hexeberg 4. juni. Meld deg på webinaret ved å klikke her.
Samtidig starter vi opp et fast innslag som heter «Min favorittoppskrift». Her kommer kokebokforfatter Gunn-Karin Sakariassen med første oppskrift i løpet av pinsa. Webinaret går direkte, men alle innslag tas opp og blir tilgjengelige i ettertid. Det betyr at du kan se alt når det passer deg! Alt selvfølgelig eksklusivt for medlemmer i Kostreform.

Nytt med medlemsfordeler:

I tillegg er det penger å spare ved medlemsrabatter i populære og anerkjente nettbutikker. Medlemsfordelene oppnår du hos relevante leverandører som Soma, Funksjonell Mat, Pharma Nord, Pro-Ven Probiotics, Fedon-Helse, Forlaget Lille Måne, Blå og KetoFit Club. Se oversikten og rabattene de tilbyr: https://kostnytt.no/Aktuelt/?Article=200

Husk at som medlem får du i tillegg rabatter på arrangementer i regi Kostreform. Samtidig støtter du arbeidet med å endre myndighetenes kostråd og bringe dem i samsvar med ny og oppdatert forskning.