Ny dato: Lørdag 18. september!
Tema: Kronisk betennelse med fokus på kreft.
-Ny og oppdatert forståelse av årsaker til livsstilsykdommer.
-Hva betyr dette for behandling og forebygging?

Økende mengde forskning gir ny innsikt!

Flere vitenskapelige rapportergir nå ny innsikt og nye behandlingsmetoder for  tidens livsstilssykdommer. Metabolsk inflammasjon (betennelse) og immunsvikt er her de mest sentrale temaene. Vi ser det innen forskningen rundt kreft, overvekt og autoimmune sykdommer.

Thomas Seyfried og Maria Borelius kommer!

Vi er så heldige fortsatt å ha muligheten til å få den verdensberømte kreft-forskeren Thomas Seyfried fra Boston på programmet. Det samme gjelder Maria Borelius som  kan på denne datoen. 
Les mer om foredragsholderne her

Utvidet fokus på kreft.

Det vil bli endringer i den øvrige delen av programmet. Vi vil gi temaet kreft noe utvidet plass. Dels vil vi gi Seyfried mer tid fra talerstolen med plass til spørsmål. Dels vil vi hente inn nye foredragsholdere.

NY: Prof. Thomas Rau fra Sveits.

Vi er derfor både glade og en god porsjon stolte over å presentere nyheten om at Prof. Dr. med. Thomas Rau kommer til konferansen. Han regnes som verdens fremste spesialist innen biologisk medisin. Som skaper av dette medisinske feltet har han utviklet meget vellykkede behandlings-protokoller for kreft og andre kroniske sykdommer, med hovedfokus på årsak fremfor symptom.
Les mer om foredragsholderne her

Fagseminar.

Kostreform holder fast ved å arrangere et eget fagseminar om kreftbehandling fredagen før selve konferansen på lørdag i Sandvika, dvs 17. september. Her jobbes det med å justere både vinkling på hovedtemaet og programinnholdet.

Hele fagseminaret blir på engelsk og skal markedsføres internasjonalt. 

Påmeldig:
Klikk her for å melde deg på.