Landsstyret har vedtatt å styrke verdien av medlemsskap i Kostreform. Vi har blant annet ambisiøse planer om vesentlig økning av stoffmengden på medlemssidene på kostnytt.no. Vi startet i mai og vil øke innsatsen gjennom resten av året.

Vi har allerede laget flere faste «programposter» vi vil jevnlig publisere. Her er noen av dem:

Spør helseeksperten

Webinar med anerkjente helseeksperter hvor du som medlem får mulighet til å sende inn dine spørsmål på forhånd. Du kan delta live i webinaret eller se det i opptak senere. Første webinar var med lavkarbodronningen dr. med. Sofie Hexeberg og 17. juni kl. 18.00 har vi webinar med Fedon Lindberg. Vi har mange andre spennende navn på listen som kommer utover høsten. Planen er å ha 1-3 av disse webinarene månedlig.

Min favorittoppskrift

Under denne vignetten får du favorittoppskrifter fra matbloggere, kokebokforfattere og andre. Du får en video hvor de forteller litt om oppskriften. I tillegg får du oppskriften i tekst hvor du trinn for trinn får forklart hvordan du lager retten. Vi har allerede publisert en deilig yoghurtkake med Gunn-Karin Sakkariasen. Vi har flere navn som kommer i løpet av juni, Ena-Maria Hijman (Fett og forstand), Gry Hammer, Sofie Hexeberg. Målsetningen er å publisere minst fire oppskrifter månedlig utover høsten.

Min helsereise

Her vil vi presentere intervjuer med personer som har oppnådd bemerkelsesverdige helseresultater med å legge om kostholdet. Tanken er å gi motivasjon og inspirasjon, rett og slett vise både at det nytter og hva de har gjort for å bedre helsen sin. Vi vet ikke om vi rekker det første intervjuet før sommerferien, men fra høsten av er målet å presentere 1-2 hver måned.

Intervjuer rundt aktuelle temaer

I mai har vi hatt en intervjuserie med fokus på hva du kan gjøre for å forebygge og styrke immunforsvaret i disse Covid-19 tider. Vi har intervjuet Erik Hexeberg, Vivian Veum og Dag V. Polezynski. Vi vil fortsette å sette fokus på aktuelle temaer med temasaker og intervjuer.

Medlemsfordeler

Med nærmere 1.500 medlemmer har vi tyngde når vi plukker ut kvalitetsleverandører med produkter eller tjenester vi tror kan være gunstig for våre medlemmer. Vi har forhandlet fram gode avtaler som gir deg som medlem store rabatter hos levereandører som Pharma Nord, Soma, Funksjonell mat, Pro-Ven Probiotics og Isblå på ulike matvarer og kosttilskud. Fedon Helse med livsstilsklinikken. Forlaget Lille Måne med bøker og KetoFit Club med fastekurs. Vi jobber med å få på plass flere leverandører og har som mål at vi har minst 15 leverandøravtaler til nyttår.

Opptak fra konferanser

Du finner allerede mange opptak på medlemssidene på kostnytt.no, med opptak av foredrag fra ulike konferanser vi har arrangert. Neste konferanse er Nordisk ernæringskonferanse den 19. september hvor vi har mange spennende foredragsholdere. Alle foredrag vil filmes og legges ut på medlemssidene.

Fortell oss hva du savner

Tiltakene vi nevner her er noen av våre tanker om hva du ønsker å lese og delta på som medlem i Kostreform. Vi ser at bruken av kostnytt.no har økt dramatisk de siste ukene og det tar vi som et tegn på at dere setter pris på det vi publiserer. Men vi vil bli enda bedre, treffe enda flere av dine interesser og trenger derfor ideer fra deg. Vi har utpekt en dedikert person til å jobbe med alt innholdet vårt i tiden fremover. Han heter Geir Torgersen og har bred erfaring med å jobbe med innhold og vi setter meget stor pris på om du sender ham en epost på gt@kostreform.no og forteller kort, eller langt, om hva du savner og hva du ønsker vi skal gi deg for å ytterligere øke din verdi av medlemsskapet i Kostreform.