Terapeutdagene er Norges største kongress for terapeuter, behandlere, veiledere og andre som er over gjennomsnittet interessert i helse. Du må ikke være student eller ha vært student ved Tunsberg for å delta.

Terapeutdagene er en felles møteplass hvor faglig utbytte er i fokus, i tillegg til å ha det hyggelig og treffe nye og gamle kollegaer.  Målet er at du skal lære noe nytt du skal kunne ta i bruk i din praksis, med en gang du kommer hjem.

Det vil være en blanding av foredrag og workshops. Foredragene er med minst mulig «reklame». Det faglige nivået på foredragene vil være tilpasset målgruppen, altså et relativt høyt faglig nivå, men samtidig med stort fokus på praktisk nytteverdi. 

Kostreforms medlemmer får 500,- i rabatt. Her finner du rabattkoden.

Kongressen vil bli arrangert etter et «non profit» konsept. Det vil si at alle inntekter skal gå til å skape et så godt faglig innhold som mulig, og høy kvalitet på alle måltider (sunn og mest mulig økologisk mat). 

Det vil også komme mange utstillere som vil vise hva de kan tilby deg som terapeut. De vil ha mange gode tilbud, og som vanlig en velfylt goodie-bag og premier! 

Har du ikke mulighet til å være med i Tønsberg? Følg alle foredragene live + se opptak i 3 måneder.