Jeg er flink til ikke å kaste mat. Det betyr at jeg bruker rester, og kaller det gjerne for tryllemat, tryllemiddag eller trylledessert. Her får du en oppskrift på tryllesuppe. Det er verdens enkleste oppskrift, med spennende smak, og som gir god samvittighet på kjøpet.
Litt om Anita Breivold
Det er mat, natur og friluftsliv som er hovedingrediensene i Anitas liv, kombinert med familielivet. Hun er både fjellgeit og fiskemåke, bor i Lillesand, er gift med Terje, og sammen har de to voksne døtre. Hun er også blitt mormor.
Anita har en litt overutviklet interesse for sammenhengen mellom helse og kosthold, både hos barn, ungdom og voksne.
Ord som fett, sukker, blodsukker, hormoner, fedme, diabetes, helse, livsstil og kosthold pirrer nysgjerrigheten hennes. Bøker og artikler med slike temaer står som skatter i bokhyllen. Mye bakgrunnsstoff innen denne sjangeren har ført til at til familiens kosthold er preget av moderat lavkarbo.
Anitas litt uoppdaterte hjemmeside er www.helsevis.no, og hun kan kontaktes på anita.breivold@hotmail.com eller mobil 41551823. Hun selger bøkene sine selv.