Lille Månes høstkonferanse med fokus på egenhelse og immunforsvar går a stabelen 17. – 18. oktober i Sandvika.
Som medlem i Kostreform får du 20% rabatt på billetten.

– Vi lever i håpet om at det 1. oktober liberaliseres ytterligere, men uansett hvor mange som får lov til å delta i år så skal vi lage en hyggelig konferanse! Mange gleder seg ekstra til å møtes nå etter mange måneder hvor det meste er blitt avlyst.

DITT IMMUNFORSVAR PÅ DAGSORDEN

Hvor mye betyr din vitaminstatus for ditt immunforsvar? Hvordan kan vi opparbeide oss immunitet? Kan vi aktivere vårt medfødte immunforsvar ved hjelp av et optimalt kosthold? Lille Måne vil i år på årets konferanse forsøke å gå ganske bredt ut i vår søken etter svar
og ny kunnskap. Hvordan og hvorfor er et blodsukkervennlig kosthold viktig når vi tenker på immunforsvaret? Hvilke tilskudd og hvilke doseringer? Kan det ene utelukke det andre?

– Vi har satt sammen et bredt panel med forelesere i år. Det er viktigere enn noen gang at vi opparbeider oss kunnskap om hva hver og en kan gjøre, corona-pandemien er ikke over og vinteren kommer. Skal vi bare legge oss ned og vente på en vaksine?

Arrangør Jan Mesicek lover at konferansen blir avholdt i trygge rammer. – Det er veldig godt med plass og stor plass på vår konferanse, så i tett samarbeid med hotellet skal vi klare å avholde årets konferanse, men naturlig nok litt mindre og med litt flere forhåndsregler.

Har du ikke vært med på Høstkonferansen før?

Her samles et bredt spekter av mat- og helseinteresserte fra hele Norge. Både fagfolk og brukere. – Det er det som er så spesielt hos oss, sier Jan Mesicek. Her er alle velkommen!

«Det er inspirerende å forelese på Høstkonferansen. Et veldig engasjert publikum! I tillegg er det mange interessante foredrag jeg som foreleser også har glede av.»
Merete Eggesbø, FHI, foredragsholder på Høstkonferansen

«Høstkonferansen til Lille Måne har gjennom mange år betydd mye for Kostreform og hele bevegelsen vår. Ny kunnskap og masse inspirasjon er stikkord jeg vil nevne. Man gjør nye bekjentskap og treffer gode venner. Å møte likesinnede gir energi. Høstkonferansen er stedet for oss som er opptatt av kosthold og helse!»
Per Bjønnes, leder Kostreform for bedre helse

«Å sette av denne helgen en gang i året er en god investering og gir en fin mulighet for å treffe likesinnede og høre på interessante og lærerike foredrag.

I de siste årene har konferansen blitt holdt i Thon Hotel Oslofjord. Stedet egner seg ypperlig for formålet, med store og smakfulle lokaler, og med god plass til standene til ulike aktører, det være seg firmaer, ulike terapeuter eller andre representanter på feltet. Hos dem kan man kan skaffe seg mer kunnskap og kjøpe gode produkter. I prisen for konferansen er det også inkludert en velsmakende og næringsrik lunsj begge dager.

Selv har jeg deltatt på alle konferansene, og har like stor nytte og glede av den hvert år. Så jeg ser fram til årets konferanse 17.-18. oktober.
Bli med, du også!»
Hildegunn Ligaard, fast deltaker

 20% rabatt for medlemmer i Kostreform. Du finner rabattkoden her.

LES HELE PROGRAMMET HER